Diensten

samenstellenjaarrekening-raadvies

Samenstellen jaarrekeningen

Uiteraard verzorgen wij basisdiensten zoals het opstellen van jaarrapporten en het verzorgen van belastingaangiftes.

rendement icoon

Rendementsadvies

Je wilt het beste halen uit je bedrijf. Wij werken met de MKS methode om je snel inzicht te geven waar het verbeterpotentieel van je bedrijf zit. Daarmee kun je zelf aan de slag of je kan ons inzetten om je daarbij te begeleiden.

rendementadvies-raadvies
start-raadvies
Raadvies-Icoon

Raad en advies bij start, groei en overdracht van je bedrijf

Iedere bedrijfsfase heeft zijn eigen dynamiek. Hoe kom ik aan startkapitaal, hoeveel heb ik nodig? Welke marges moet ik aanhouden in mijn offertes, hoe kan ik mijn groei financieren? Op welke wijze kan ik mijn bedrijf overdragen op een manier die bij mij past? Allemaal vragen waarop we samen tot een oplossing komen.

keuzehulp - icoon

Jouw externe CFO

Wij zijn een kei in prognoses, budgetteren en rapporteren. Bij wettelijke controles zijn we jouw steun en toeverlaat. Altijd met de blik: Wat is goed, kan beter? Kortom: Wij zijn jouw externe CFO, en we schromen niet om -ook buiten de cijfers om- met je te sparren over de toekomst van jou en je bedrijf.

cfo-raadvies

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

financieleplanning-raadvies
Raadvies-Icoon

Fiscaal advies en financiële planning

Om een financieel gezonde en mooie oude dag te mogen beleven kan je niet vroeg genoeg beginnen aan structurering van je onderneming(en) en financiële planning. Bij deze werkzaamheden maken wij ook graag gebruik van jouw en ons netwerk van professionals zoals juristen, notarissen en gespecialiseerde fiscalisten.

Administratie-Icoon

Keuzehulp bij het inrichten van je financiële administratie

Iedere bedrijfsfaseIeder bedrijf heeft een financiële administratie nodig. Wij vinden het belangrijk dat die administratie aansluit bij jouw bedrijf en bieden je graag merkonafhankelijke hulp bij het kiezen van de passende software en het inrichten van een efficiënte digitale administratie.

keuzehulp-raadvies
HR-raadvies
salaris-icoon

HR ondersteuning en salarisverwerking

Goed personeel is goud waard voor je bedrijf. Ook betekent personeel veel administratief geregel rondom arbeidsovereenkomsten, salaris, verlof en pensioen. We zorgen ervoor dat alle salarissen, contracten en administratieve HR-zaken keurig geregeld zijn en dat jij en je medewerkers beschikken over een efficiënt, digitaal HR-dossier.

icoon-raadvies

Tijdelijke ondersteuning administratie

Soms heeft je bedrijf ‘groeistuipen’ en je komt mensen tekort. Of je gaat veranderingen doorvoeren in financiële processen. Dan wil je grip houden op wat er gebeurt en flexibel op- en afschalen. Voor tijdelijke of permanente back-up kun je op onze medewerkers rekenen, op onze locatie of binnen jouw bedrijf. Dat doen we graag voor je!

ondersteuning-raadvies