Nieuws

Maak kennis met Eric!

Oude tijden herleven in een nieuw jasje in de Oude Jongensschool.

Vol enthousiasme willen we via deze weg kenbaar maken dat Eric van den Biggelaar ons Raadvies team is komen versterken, waarmee we de vacature van accountant hebben weten in te vullen. Eric heeft in het verleden al meerdere jaren met Ad samengewerkt in de accountancy.

Nadat Eric als vakantiekracht bij het Accountants-Administratie kantoor van zijn vader zijn eerste stappen in de accountancy heeft gezet, is hij in de jaren daarna doorgegroeid tot externe registeraccountant. Deze functie heeft hij meerdere jaren bij verschillende middelgrote accountantskantoren vervult. Dit gecombineerd met de functie van compliance officer. Na ruim 20 jaar fulltime in de accountancy actief te zijn geweest heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Bij een 2-tal middelgrote ondernemingen in het MKB-segment is de functie van CFO/financial controller de afgelopen 10 jaar vervult. Beide ondernemingen zijn door de volgende fase in hun levenscyclus begeleid, waarbij de nadruk op rapporteringscyclus, financieringsstructuur en professionalisering van de afdeling finance & control hebben gelegen.

Verbreding van de horizon hebben er de afgelopen maanden toe geleid dat Eric de bewuste keuze heeft gemaakt om zijn accountantservaring en zijn ervaring opgedaan in het bedrijfsleven te willen gaan combineren. Omwille van oa de persoonlijke benadering, de laagdrempeligheid, de kwaliteit van de dienstverlening en de daarbij behorende prijsstelling is aansluiting gezocht bij Raadvies.

De ervaring die Eric meebrengt en ook zijn persoonlijke en pragmatische werkwijze is een zeer mooie aanvulling en uitbreiding op hetgeen we bij Raadvies al hebben. Met deze uitbreiding zijn wij ervan overtuigd dat we onze bestaande klanten nog beter kunnen bedienen maar ook voor nieuwe klanten een uitstekende partner kunnen zijn om hen te helpen bij bedrijfsbeslissingen die te maken hebben met geld, rendement en personeel.

In je vrije tijd kun je Eric veelal wandelend in de natuur met zijn vrouw en honden tegenkomen, dan wel in de wei tussen de schapen, al trainend met zijn honden (wat overigens bijzondere raakvlakken heeft met zijn werkzaamheden).