Nieuws

Voorstelrondje Joni

Als fiscalist binnen Raadvies ben ik verantwoordelijk voor de fiscale afdeling binnen ons kantoor. Na een periode bij de Belastingdienst en opgedane ervaring bij een middelgroot accountantskantoor in de Kempen, zet ik mijn expertise nu in voor Raadvies.

Als generalist verzorg ik niet alleen de fiscale aangiften maar ben ik het aanspreekpunt voor alle fiscale zaken in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan financiële planning, minimalisatie van belastingschulden en het overleg met de Belastingdienst.

Bij Raadvies werken we samen in een hecht team van specialisten. Door de aanwezige deskundigheid en het grote netwerk, kunnen we een volledige dienstverlening aanbieden voor alle ondernemers. Typerend voor Raadvies is de actieve persoonlijke ondernemersbegeleiding, waarin ik het fiscale onderdeel verzorg. We zijn er niet alleen voor het achteraf maken van cijfers en het indienen van aangiften. We tonen initiatief en denken mee met de ondernemer, om zijn of haar onderneming verder uit te bouwen en te professionaliseren.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek voetballer, die ook op sportief gebied het maximale eruit wil halen.